Köszöntök Mindenkit!


Nyíri Eszter Stiga vagyok, diplomás óvónő, amatőr író.

Ezen a blogon találjátok írásaim egy részét - novellákat, gondolatokat, mini-regényeket -, megjelent műveimet és "írói" világom főbb eseményeit, történéseit.

(Használjátok a címkéket!)



Oldalt elérhetitek az alblogjaimat

(Full Moon - Twilight fanfiction, Renesmee és Jacob szerelmének varázslatos története;

Tündérmesém - Anne, egy cseppet sem hétköznapi, nyüzsgő fiatal nő meséje, aki a távoli, ködös Angliában kergeti álmait és a lehetetlennek tűnő szerelmet;

BackStage - a Sacckával közösen komponált sztori, mely egy musicaliskola mozgalmas, színes életébe enged betekintést).



Ha erre jártok és kis világom elnyeri tetszéseteket, hagyjatok nyomot magatok után!



Jó olvasást, keltsük életre a mesét!



Stigu _@/”




2010. december 2., csütörtök

Kommentelj a Blogokért!



Sziasztok!


Új felhívást szeretnék intézni hozzátok!





"Ezzel a kis képpel szeretném felhívni mindazok figyelmét, akik vagy hasonló helyzetben vannak, mint én magam (azaz, nem díjazzák a munkájukat kritikával) vagy csak elegük van abból, hogy nem tudnak elolvasni egy-egy fejezetet, mivel nincs meg az elegendő komment határ.
Arra kérek mindenkit, akinek van saját blogja, hogy tegye ki ezt a képet az oldalára, és tüntessünk az ellen, hogy az általunk szerkesztett és rengeteg munkával fenntartott blogjainkat ne kelljen felfüggeszteni, szüneteltetni vagy éppen bezárni! Bírjuk rá a névtelen és nevüket felvállaló olvasóinkat arra, hogy egyetlen percet rászánjanak még az idejükből arra, hogy kritikájukkal javítsák a blog fejlődését."

/Szozsa914 (Zsani)/


Szóval harcra fel!! Mindenki kommenteljen, ha valami jót olvas! Akár névtelenül, akár névvel, akár csak 1-2 szót, akár kisregényt! :) Ezzel a mi munkánkat, erőfeszítéseinket is megtisztelitek. És a személyes fejlődésünket is elősegítetek, hogy egyre jobb és jobb műveket olvashassatok.


Puszi nektek: Stigu


Ui.: Holnap novellás-kötet bemutató!!! Nagyon izgatott vagyok már miatta... :D

A hétvégén pedig Abyvel fejezetgyártás. :))









_@/"

2 megjegyzés:

  1. Szia Stigu!

    Kicsit megkésve,de itt vagyok.
    Még egyszer szeretném megköszönni az ajánlást,nagyon jól esett nekem. Örültem, hogy találkoztunk, nagyon jó volt veled beszélgetni.
    A Végtelen álom című novellád meghatóan szép lett, méltó helye van a novelláskötetben. Ez a tudatos előkészület és búcsúzás az élettől,nagy lelkierőt rejteget, szomorú, de teljesen érthető Elizabeth döntése.
    Gyönyörű lett, még egyszer gratulálok.
    Remélem ez csak a kezdet, szeretném kézbe venni, és olvasni az első regényedet.
    Addig is szívesen elolvasnám a másik két novellát.
    További jó, és eredményes írást kívánok.

    Puszi: Judit

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Köszönöm, hogy írtál :) Örülök, hogy tetszett a novella.
    Anyuval nagyon sokat beszélgettünk erről, hogy vajon mi a nehezebb: egy betegséggel élni, vagy azt választani, hogy inkább nem szenved az ember tovább. Végül nem tudtunk döntésre jutni, de az biztos, hogy egy ilyen döntést meghozni is legalább annyira nehéz, ha nem nehezebb, mint élni egy ilyen szinte halálos betegséggel együtt.

    Most úgy érzem, hogy lesz elég erőm beindítani a dolgokat, mert elgondolkodtam kicsit ezen az írás dolgon, és végül is én úgy 1 éve írok még csak rendszeresen és "publikálva", és azt hiszem, hogy 1 év alatt azért nagy eredmény, hogy ha még csak egy novellámat is, de publikálták. Úgyhogy van út tovább, és úgy érzem, érdemes ezzel foglalkoznom, lehet e mögött jövő.
    Szóval januárban nekiülök az első saját regényemnek. Remélem, hogy a nyár végéig sikerül elkészülnöm vele, és megkezdhetem a házalást a kiadóknál. :)

    Az egyik novellát hamarosan felteszem (már egy ideje a fejemben van, hogy fel kellene tenni, de mindig elfelejtem), a másikat pedig karácsonyra tervezem, mert az egy téli, karácsonyi hangulatú írás.

    Még egyszer köszönöm, hogy írtál :)

    Pusz: Stigu _@/"

    VálaszTörlés